Meldpunt Wespennest het landelijk platform voor wespenbestrijding

Landelijk contactformulier voor wespenbestrijding

Wespennest! Plaats hier je melding..

Wespen soorten

Stootvoegroosters voorkomen wespen in uw spouwmuur

Stootvoegroosters

 

Disclaimer Meldpunt Wespennest

Het Meldpunt Wespennest verricht zelf geen bestrijdingen, maar geeft uw melding alleen door naar erkende & gecertificeerde ongedierte bestrijding bedrijven. Het Meldpunt Wespennest sluit iedere aansprakelijkheid uit voor alle vormen van directe of indirecte schade die is ontstaan door afspraken die gemaakt zijn, dan wel activiteiten en/of diensten die verricht worden door het ongediertebestrijdingsbedrijf die de melding van het Meldpunt Wespennest ontvangen heeft.

Veel informatie over wespen op deze website is (in)direct afkomstig van derden, Het Meldpunt wespennest probeert met behulp van de erkende ongediertebestrijders de informatie te controleren, wij zijn helaas niet altijd in staat om alles op volledigheid, juistheid en/of actualiteit controleren, daarom staan het Meldpunt Wespennest niet in voor de volledigheid, juistheid en/of actualiteit van alle op deze website beschikbare informatie.

Het Meldpunt Wespennest verstrekt dus geen enkele garantie over de volledigheid, juistheid en/of actualiteit met betrekking tot de op deze website beschikbare informatie.

Indien u klachten heeft over de volledigheid, juistheid en/of actualiteit van de op deze website beschikbare informatie dan vernemen wij dat graag van u, zodat wij acties kunnen nemen.

Heeft u aanvullingen voor deze website, die de bezoekers van het Meldpunt Wespennest ten goede komen, dan kunt u mailen naar info@ronwubs.nl

Wij sluiten iedere aansprakelijkheid voor alle vormen van directe en indirecte schade ontstaan door het gebruik van deze website en/of het gebruik van de op deze website beschikbare informatie nadrukkelijk uit.

Ook sluiten wij iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot het niet beschikbaar en/of niet bereikbaar zijn van (delen van) deze website.

Wat doet het meldpunt wespennest?

Het meldpunt wespennest dient als service om u snel en eenvoudig in contact te brengen met een ongediertebestrijder. Wij hebben een landelijke dekking.